Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Рішення виконавчого комітету №109 «Рішення виконавчого комітету №109 від 15 липня 2021 року "Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану"»

Кількість переглядів: 183
Скликання: 8 скликання
Сесія: Виконавчий комітет
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 15.07.2021
Номер документу: 109
Назва документу: Рішення виконавчого комітету №109 від 15 липня 2021 року "Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану"
Прикріплені файли:
  1. Рішення виконавчого комітету №109 від 15 липня 2021 року "Про здійснення повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану" (0.02 МБ)

 

УКРАЇНА

ЗОРЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ

РІВНЕНСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

                                         

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ


15 липня 2021 року                                                                                №109

Про здійснення повноважень у сфері

державної реєстрації актів цивільного стану

 

   Відповідно до підпункту 5 пункту «б» частини 1 ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 4 та частини 2 статті 6 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», пунктів 3.2, 3.3, 3.6, 4.2.3, 4.3, 5.4, 5.5, 5.6 Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29.10.2012 року № 1578/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 02.11.2012 року за № 1845/22157, керуючись підпунктом 5 пункту «б» статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Покласти відповідальність за проведення державної реєстрації актів цивільного стану про народження фізичної особи та її походження, шлюбу, смерті, з дотриманням єдиної нумерації по видах актових записів цивільного стану у Зорянській сільській раді на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Юхимчук Раїсу Василівну.
  2. На керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Зорянської сільської ради покласти відповідальність за зберігання, ведення належного обліку використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану.
  3.  На час тимчасової відсутності (хвороба, відпустка та інше) керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Зорянської сільської ради Юхимчук Раїси Василівни відповідальність за виконання повноважень та обов’язків, визначених пунктами 1 та 2 цього рішення, покладається на головного спеціаліста  відділу організаційного забезпечення, документообігу, мобілізаційного роботи, інформаційної діяльності, комунікації з громадськістю та доступу до публікації Зорянської сільської ради Гуз Іванну Анатоліївну.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на виконавчий комітет Зорянської сільської ради.

 

 

Зорянський сільський голова                                     Михайло ОЛІЙНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь