Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Рішення виконавчого комітету №107 «Рішення виконавчого комітету №107 від 15 липня 2021 року "Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна"»

Кількість переглядів: 1047
Скликання: 8 скликання
Сесія: Виконавчий комітет
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 15.07.2021
Номер документу: 107
Назва документу: Рішення виконавчого комітету №107 від 15 липня 2021 року "Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна"
Прикріплені файли:
  1. Рішення виконавчого комітету №107 від 15 липня 2021 року "Про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна" (0.02 МБ)

УКРАЇНА

ЗОРЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

15 липня 2021 року                                                                                     № 107

 

Про надання дозволу на вчинення правочину

щодо нерухомого майна

        

Розглянувши заяву громадянки Міркевич Юлії Володимирівни  та додані до неї документи, яка звернулась до органу опіки та піклування  з проханням надати дозвіл на набуття нею майна шляхом укладання договору дарування квартири загальною площею 53,3 кв.м., яка належить її батьку Лазарчуку Володимиру Степановичу на праві приватної власності за адресою:  с. Зоря, вул. Конституції буд. 3, кв.14. У даній квартирі зареєстрована  та проживає малолітня дитина Міркевич Яна Русланівна 06.07.2020 року народження, яка і надалі буде зареєстрована та проживати за цією адресою,  її права при здійснені правочину порушені не будуть.

Керуючись, ст. ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст. ст. 71, 242 Цивільного кодексу України, ст. ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», п. п. 66, 67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Надати Міркевич Юлії Володимирівни дозвіл на укладання договору дарування двохкімнатної квартири за адресою:   с. Зоря, вул. Конституції буд. 3, кв.14, яка належить її батьку Лазарчуку Володимиру Степановичу на праві приватної власності із збереженням права користування житловим приміщенням за малолітньою дитиною Міркевич Яною Русланівною 06.07.2021 року народження.

 

  1. Рекомендувати здійснити правочин щодо укладання договору дарування в місячний термін та копію надати органу опіки та піклування. 
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на начальника служби у справах дітей Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області Софію КИСЕЛЬОВУ.

 

 

 

Зорянський сільський голова                                                    Михайло ОЛІЙНИК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь