Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Проєкти рішень сесій №- «Проєкти рішень позачергової 34 сесії Зорянської сільської ради»

Кількість переглядів: 66
Скликання: 8 скликання
Сесія: 34 сесія
Тип документу: Проєкти рішень сесій
Дата: 03.08.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень позачергової 34 сесії Зорянської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про дострокове припинення повноважень депутата Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  2. Про внесення змін до бюджету Зорянської територіальної громади на 2023 рік (0.06 МБ)
  3. Додаток 1 до проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Зорянської територіальної громади на 2023 рік. (0.04 МБ)
  4. Додаток 2 до проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Зорянської територіальної громади на 2023 рік. (0.04 МБ)
  5. Додаток 3 до проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Зорянської територіальної громади на 2023 рік. (0.07 МБ)
  6. Додаток 4 до проєкту рішення Про внесення змін до бюджету Зорянської територіальної громади на 2023 рік. (0.04 МБ)
  7. Про затвердження Положення про виявлення, взяття на облік, збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  8. Додаток 1, 2 до проєкту рішення Про затвердження Положення про виявлення, взяття на облік, збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  9. Додаток 3 до проєкту рішення Про затвердження Положення про виявлення, взяття на облік, збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  10. Додаток 4 до проєкту рішення Про затвердження Положення про виявлення, взяття на облік, збереження безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  11. Про затвердження Положення про порядок відчуження об’єктів комунальної власності Зорянської сільської ради (0.04 МБ)
  12. Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  13. Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Зорянської сільської ради, що підлягають приватизації в 2023 році (0.02 МБ)
  14. Про затвердження звіту про оцінку майна комунальної власності Зорянської сільської ради (0.04 МБ)
  15. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Зорянської сільської ради (0.07 МБ)
  16. Про внесення змін до штатного розпису комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Зорянської сільської ради на 2023 рік (0.03 МБ)
  17. Додаток до проєкту рішення Про внесення змін до штатного розпису комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Зорянської сільської ради на 2023 рік (0.02 МБ)
  18. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «ЗОРЯ-СЕРВІС» Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  19. Про внесення змін до Статуту дитячо-юнацької спортивної школи Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  20. Про внесення змін до Статуту Зорянської школи мистецтв Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (0.04 МБ)
  21. Про передачу матеріальних цінностей з балансу Зорянської сільської ради на баланс Новоставської гімназії Зорянської сільської ради (0.03 МБ)
  22. Додаток 1 до проєкту рішення Про передачу матеріальних цінностей з балансу Зорянської сільської ради на баланс Новоставської гімназії Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  23. Додаток 2 до проєкту рішення Про передачу матеріальних цінностей з балансу Зорянської сільської ради на баланс Новоставської гімназії Зорянської сільської ради (0.02 МБ)
  24. Про передачу матеріальних цінностей з балансу Зорянської сільської ради на баланс комунального підприємства «ЗОРЯ-СЕРВІС» Зорянської сільської ради (0.03 МБ)
  25. Додаток до проєкту рішення Про передачу матеріальних цінностей з балансу Зорянської сільської ради на баланс комунального підприємства «ЗОРЯ-СЕРВІС» Зорянської сільської ради (0.11 МБ)
  26. Про передачу матеріальних цінностей з балансу Білівського ліцею Зорянської сільської ради на баланс Новоставської гімназії Зорянської сільської ради (0.03 МБ)
  27. Додаток до проєкту рішення Про передачу матеріальних цінностей з балансу Білівського ліцею Зорянської сільської ради на баланс Новоставської гімназії Зорянської сільської ради (0.12 МБ)
  28. Про передачу необоротних активів з балансу Зорянської сільської ради на баланс Служби у справах дітей Зорянської сільської ради (0.03 МБ)
  29. Додаток до проєкту рішення Про передачу необоротних активів з балансу Зорянської сільської ради на баланс Служби у справах дітей Зорянської сільської ради (0.01 МБ)
  30. Порядок денний (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь