Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

22 квітня 2021 року відбулася зустріч керівництва Зорянської територіальної громади з народним депутатом України по 153-у округу Романом Іванісовим

Дата: 23.04.2021 10:59
Кількість переглядів: 703

22 квітня 2021 року відбулася зустріч керівництва Зорянської територіальної громади з народним депутатом України по 153-у округу Романом Іванісовим.

"Зустрівся з активом Зорянської сільради. Спілкувалися дві години, і могли б ще стільки ж, дуже конструктивна і цікава була розмова з людьми, які прагнуть позитивних змін для своєї громади!

Зорянська ОТГ - новостворена, тому зараз проходить всі етапи становлення, зіштовхується з проблемами, юридичними казусами, «притирається», так би мовити, з сусідніми громадами.

На законодавчому рівні жителів хвилюють, здебільшого, ті ж самі питання, що й інші громади: збільшення надходжень від ПДФО до місцевих бюджетів, підвищення дотендерного порогу до 200 тис. грн., справедливий розподіл субвенцій між громадами, керівництвом області тощо.

Цілком поділяю їхні хвилювання, тому у сесійній залі підтримуватиму всі ці зміни до чинного законодавства.

Щодо партнерства з Клеванською громадою у сфері освіти, медицини, ЖКГ вирішили зустрітися активами двох громад після свят і знайти спільний знаменник. Бо гуртом і у мирі все легше долати труднощі. Щиро вважаю, дружні громади мають набагато більше шансів побороти корупцію, розбудувати свої населені пункти якнайкраще і зробити максимум корисного для своїх жителів!" - пише у своїй сторінці Facebook Роман.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь