Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

22 квітня 2021 року відбулася зустріч керівництва Зорянської територіальної громади з народним депутатом України по 153-у округу Романом Іванісовим

Дата: 23.04.2021 10:59
Кількість переглядів: 739

22 квітня 2021 року відбулася зустріч керівництва Зорянської територіальної громади з народним депутатом України по 153-у округу Романом Іванісовим.

"Зустрівся з активом Зорянської сільради. Спілкувалися дві години, і могли б ще стільки ж, дуже конструктивна і цікава була розмова з людьми, які прагнуть позитивних змін для своєї громади!

Зорянська ОТГ - новостворена, тому зараз проходить всі етапи становлення, зіштовхується з проблемами, юридичними казусами, «притирається», так би мовити, з сусідніми громадами.

На законодавчому рівні жителів хвилюють, здебільшого, ті ж самі питання, що й інші громади: збільшення надходжень від ПДФО до місцевих бюджетів, підвищення дотендерного порогу до 200 тис. грн., справедливий розподіл субвенцій між громадами, керівництвом області тощо.

Цілком поділяю їхні хвилювання, тому у сесійній залі підтримуватиму всі ці зміни до чинного законодавства.

Щодо партнерства з Клеванською громадою у сфері освіти, медицини, ЖКГ вирішили зустрітися активами двох громад після свят і знайти спільний знаменник. Бо гуртом і у мирі все легше долати труднощі. Щиро вважаю, дружні громади мають набагато більше шансів побороти корупцію, розбудувати свої населені пункти якнайкраще і зробити максимум корисного для своїх жителів!" - пише у своїй сторінці Facebook Роман.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь