Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ЗОРЯНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ЗОРЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 04.06.2021 14:55
Кількість переглядів: 423

Відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Зорянської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Зорянського ліцею Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області.

    Вимоги до конкурсантів: посаду директора Зорянського ліцею Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче спеціаліста або магістра, стаж роботи на керівних посадах  не менше трьох років, педагогічний стаж - п’ять років, успішно пройшла атестацію керівних кадрів навчальних закладів у порядку встановленому Міністерством освіти і науки України.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

  1. заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  2. автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  4. копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  5. копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  6. довідка про відсутність судимості;
  7. мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  8. перспективний план (програма) розвитку Закладу освіти (на 2 роки та на 6 років відповідно), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо.

       Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

       Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня оприлюднення оголошення за адресою: Рівненська область, Рівненський район, с.Зоря, пл. Володимира Плютинського, 1.

Телефон для довідок: +380(67)2849317


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь