Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Про передачу земель державної власності за межами населених пунктів до комунальної власності сільських, селищних, міських рад

Дата: 23.06.2021 17:20
Кількість переглядів: 442

На виконання Указу Президента України від 15 жовтня 2020 р. № 449/2020 «Про деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» і постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2020 р. № 1113 «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» відбулась передача земель сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами населених пунктів, із державної власності у комунальну.

Згідно з актами приймання-передавання Зорянській територіальній громаді було передано з державної у комунальну власність земельні ділянки загальною площею 610,0425 га.

26 травня 2021 Верховна Рада України прийняла Закон за № 1423-ІХ «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин».      

Законом передбачено, зокрема, передачу земель державної власності за межами населених пунктів (крім земель, які потрібні державі для виконання її функцій) до комунальної власності сільських, селищних, міських рад.

Таким чином, Зорянській територіальній громаді згідно із вищеназваним законом перейшла решта земель із державної у комунальну власність.

 

Відділ земельних відносин та житлово-комунального господарства

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь