Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Запрошуємо до участі у проєкті безробітних жінок

Дата: 16.07.2021 16:30
Кількість переглядів: 606

Міжнародна організація праці у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні розпочали реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні». У рамках цього проєкту заплановано проведення триденних тренінгів «Розпочни свій бізнес» серед безробітних жінок, які мають бізнес-ідею, бажають отримувати навички ведення підприємницької діяльності та започаткувати чи розвинути власну справу, навчитись розробляти бізнес-план та отримати менторський супровід на шляху до реалізації власної бізнес-ідеї.

Програма тренінгу включає такі теми: бізнес-план, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал.

Тренінгові сесії проводитимуться з 2 по 4 серпня 2021 року з 10.. до 17.00.

Бажаючі повинні обов’язково пройти реєстрацію за посиланням: bit.ly/3h3Bcog. Відбір учасниць, організацію та проведення тренінгів проваджує «Ресурсний центр ГУРТ» ( м. Київ). Прийом заявок на участь завершується за 7 днів до дати початку тренінгу. Контактна особа – координаторка тренінгів «Розпочни свій бізнес» Алла Журавель (тел. 066 648 51 17).


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь