Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Колектив філії Державної установи «Центр пробації у Рівненській області» та  Рівненський районний відділ №1 філії Державної установи «Центр пробації « у Рівненській області вітає Зорянську територіальну громаду з 30 річницею Незалежності України

Дата: 23.08.2021 10:28
Кількість переглядів: 718

Колектив філії Державної установи «Центр пробації у Рівненській області» та  Рівненський районний відділ №1 філії Державної установи «Центр пробації « у Рівненській області вітає Зорянську територіальну громаду з 30 річницею Незалежності України.

24 серпня 2021 року Україна відзначає 30-ту річницю Незалежності. Адже саме у цей день у 1991 році Верховною Радою УРСР було прийнято Акт проголошення незалежності України, що символізує волелюбність та єдність нації, віру українського народу у державу.

До цієї ювілейної дати персонал Рівненського районного відділу №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області спільно з філією Державної Установи «Центр пробації» в Рівненській області вирішили висадити калину.

Цей багряний символ України, обрали не випадково, адже калина це - неодмінний атрибут українця, рідної землі і вічної пам'яті про тих, хто у мужній боротьбі віддав своє життя за щастя і волю народу.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу!

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь