Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

16 вересня 2021 року відбулася селекторна нарада з територіальними громадами Рівненського району щодо загальної епідемічної ситуації в Україні та вакцинацію населення, зокрема освітян

Дата: 16.09.2021 17:04
Кількість переглядів: 561

16 вересня 2021 року під керівництвом першого заступника голови Рівненської райдежадміністрації Володимира Леонова відбулися селекторні наради з територіальними громадами Рівненського району щодо загальної епідемічної ситуації на території громад та в Україні в цілому, про вакцинацію населення та, зокрема освітян.

Селекторні наради відбулися за участі заступника голови Рівненської райдержадміністрації Юрія Козачека, начальника управління охорони здоров’я, культури, спорту райдержадміністрації Оксани Кіптель, представників батьківських комітетів, керівників відділів освіти та охорони здоров'я Соснівської, Великоомелянської, Зорянської, Головинської, Дядьковицької та Малинської територіальних громад.

Наразі, одне із пріоритетних завдань – це вакцинація працівників закладів освіти. Адже аби навчання в школах проводилися в очному режимі, необхідно, щоб 80% освітян були вакциновані.

Педагогічні працівники та інші працівники сфери освіти мають високий рівень загрози інфікування. Водночас, масова кампанія з вакцинації допоможе значно знизити смертність від коронавірусної хвороби та зможе запобігти розвитку серйозних ускладнень для здоров'я, спричинених СОVID-19.

Вакцинація є єдиним засобом захисту від важкого чи середнього перебігу коронавірусної хвороби, освітяни мають відповідально поставитися до вакцинації і дати змогу дітям відвідувати школи, щоб запобігти перевантаженню системи охорони здоров'я, а також перехід навчальних закладів на онлайн-навчання Рівненського району.

"Наша мета – убезпечити громади району та вакцинувати максимальну кількість працівників у сфері освіти. Тому, необхідно активізувати вакцинацію педагогів з тим, щоб новий навчальний рік пройшов у звичному режимі, без елементів дистанційного навчання!" - зазначив Володимир Леонов.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь