Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Про утворення робочої групи з розроблення Стратегічного плану розвитку Зорянської сільської територіальної громади на період 2022 - 2027 років

Дата: 17.12.2021 12:19
Кількість переглядів: 814

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

 

14 грудня 2021 року                                                               № 116

 

 

Про утворення робочої групи з

розроблення Стратегічного плану розвитку

Зорянської сільської територіальної громади

на період 2022 - 2027 років

 

 

       Відповідно до п.9 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932 «Про затвердження Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів» та з метою підготовки проекту Стратегічного плану розвитку Зорянської сільської територіальної громади на період 2022 - 2027 років (далі – Стратегічний план):

 

1. Утворити Робочу групу з розроблення Стратегічного плану (далі – Робоча група) як консультативно-дорадчий орган при виконавчому комітеті Зорянської сільської ради.

2. Затвердити Положення про Робочу групу згідно з додатком 1.

3. Затвердити склад Робочої групи у складі згідно з додатком 2.

4. Робочій групі у  десятимісячний  термін з дати утворення забезпечити розроблення та організацію всебічного обговорення Стратегічного плану.

5. Відділу  організаційного забезпечення, документообігу, мобілізаційної роботи, інформаційної діяльності, комунікації з громадськістю та доступу до публічної інформації Зорянської сільської ради на офіційному веб-сайті сільської ради створити окремий розділ,  з метою поширення інформації щодо підготовки Стратегічного плану та залучення громадськості до всебічного її обговорення, членам робочої групи оперативно надавати інформацію для наповнення розділу.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олену МАКСИМЧУК та начальника відділу  організаційного забезпечення, документообігу, мобілізаційної роботи, інформаційної діяльності, комунікації з громадськістю та доступу до публічної інформації Зоряну НАЗАРЕЦЬ відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

 

 

 

Зорянський сільський голова                                                Михайло ОЛІЙНИК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь