Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Розпочніть новий кар’єрний шлях!

Дата: 12.05.2022 09:56
Кількість переглядів: 290

Ви офіційно безробітні (перебуваєте на обліку в службі зайнятості), шукаєте роботу за фахом, але й не проти розпочати новий кар’єрний шлях? Тоді вам до нас!

Рівненська районна філія Рівненського обласного центру зайнятості продовжує набір груп на навчання за різними професіями та напрямками у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання є короткостроковим. За цей час можна опанувати нову професію або підвищити свою кваліфікацію за певним напрямком.

Під час навчання ви й далі будете отримувати допомогу по безробіттю, визначену відповідно до законодавства України; компенсацію фактичних витрат за проїзд до місця навчання та у зворотному напрямку за кожен день навчання (крім витрат на проїзд у міському транспорті). Окрім того, за потреби вас забезпечать місцем проживання на період навчання.

Найближчим часом комплектуються групи за професіями оператор котельні, касир ПОУ, діловод, продавець непродовольчих товарів, муляр, перукар, електрозварник ручного зварювання, кухар, а також за напрямками підвищення кваліфікації Комп’ютеризований бухгалтерський облік, Тестування програмного забезпечення, Практичний вебдизайн: проектування, створення та супроводження вебвузла.

Тож не вагайтеся! Скористайтеся можливістю отримати якісні професійні знання та навички безоплатно і за максимально короткий термін. Розпочинайте новий кар’єрний шлях разом із нами! 

За більш детальною інформацією звертайтеся у відділ активної підтримки безробітних Рівненської районної філії Рівненського ОЦЗ за адресою: вул. Яворницького, 53, м. Рівне, або за телефоном (0362) 63-13-98

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь