Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Вітання з завершенням навчального року

Дата: 10.06.2022 07:53
Кількість переглядів: 452

Відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Зорянської сільської ради щиро вітає всіх учасників освітнього процесу з завершенням навчального 2021-2022 року.

Впродовж останнього часу ми зіштовхувалися з різними викликами та труднощами, серед яких значне місце займав COVID-19. Здавалося, що гіршого бути не може.Адже хто б міг подумати, що в наші життя прийде війна… І це поняття ми розумітимемо не з підручників, а відчуємо в реальності всіма фібрами своєї душі… Що звуки сирени лунатимуть не лише на заняттях з цивільного захисту, а й сповіщатимуть про справжню небезпеку, повітряну тривогу.

Цей навчальний рік видався досить непростим! Під впливом всіх труднощів відбулася і зміна цінностей, переосмислення життєвих орієнтирів та більш чітке розуміння поняття громадянина-патріота своєї держави.

Вперше таке довгоочікуване свято Останнього дзвоника проходить дистанційно, без звичних урочистостей… Але воно не стало менш важливим. Особливо для вас, наші випускники! Перед вами відчиняються двері в дорослий світ , ви стаєте на нову життєву стежину. Бажаємо вам впевнено йти цією дорогою! Щасливої вам долі, майбутнього, в якому пануватиме мир, буде впевненість у завтрашньому дні, завжди досягати своїх цілей та бути гідними громадянами України! Ви – наше майбутнє!

Щира подяка керівникам та адміністрації закладів освіти, педагогам, які, попри всі випробування, забезпечували здійснення освітнього процесу, використовували весь свій професіоналізм, знання, досвід, креативність для формування у школярів якостей , необхідних для життєвого та професійного самовизначення; були фасилітаторами, менторами та новаторами.

І,звичайно, щира дяка батькам! Адже в цьому році без вас, шановні батьки, без вашої підтримки, розуміння, допомоги та співпраці не вдалося б досягнути успіху у визначенні основних компонентів життєвої та освітньої компетентності здобувача освіти.

Бажаємо всім міцного здоров'я, сил, добра, благополуччя, мирного неба над головою, не припиняти вірити в перемогу і з кожним новим днем крок за кроком наближатися до нашої найбільшої спільної мрії – жити у вільній та мирній Україні!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь