Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Запрошуємо підтвердити професійну кваліфікацію «Електрозварник ручного зварювання»

Дата: 26.01.2023 15:58
Кількість переглядів: 103

Рівненська філія Рівненського обласного центру зайнятості інформує про можливість підтвердження професійної кваліфікації працівників за професією «Електрозварник ручного зварювання» на базі Кваліфікаційного центру Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Претенденти, які мають певні знання та навички з вищезгаданої професії, отримані неформальним шляхом, впродовж двох днів під час теоретичного та практичного іспитів демонструють їх перед комісією з оцінювання, яка   встановлюватиме рівень наявної професійної (повної або часткової) кваліфікації.

За результатами оцінювання претендент отримує Сертифікат про присвоєння/підтвердження відповідної професійної кваліфікації. Відомості про видані сертифікати вносяться до Реєстру кваліфікацій Національного агентства кваліфікацій (https://data.nqa.gov.ua/certificate/ ). Виданий сертифікат є підставою для офіційного працевлаштування згідно законодавства.

Процедура присвоєння/підтвердження професійної кваліфікації є платною та здійснюється за рахунок коштів здобувача або інших фізичних та юридичних осіб. Матеріали для здійснення процедури оцінювання – за рахунок коштів здобувача.

Більш детальну інформацію з питань реалізації норм законодавства щодо професійного розвитку працівників та порядку присвоєння/підтвердження відповідної професійної кваліфікації можна отримати, звернувшись до відділу активної підтримки безробітних Рівненської філії РОЦЗ за адресою: м. Рівне, вул. Яворницького, 53 або за тел. (0362) 63-13-98.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь