Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Відбулася зустріч з підприємцями громади

Дата: 10.03.2023 11:13
Кількість переглядів: 139

Рівненської філією Рівненського ОЦЗ спільно із Зорянською територіальною громадою за сприяння її Голови Михайла Олійника було організовано та проведено круглий стіл для роботодавців громади.

Заступник директора філії Олександр Калюх нагадав присутнім суб’єктам господарювання про послуги служби зайнятості, у тому числі і в режимі онлайн, про можливості укомплектування вакансій кваліфікованим персоналом та детально надав роз’яснення щодо нових форм стимулювання роботодавців у 2023 році. Крім того, акцентувалась увага на превагах легальної зайнятості найманих працівників, можливостях професійного навчання та стажування на робочому місці.

Світлана Жовнір, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних, презентувала видачу ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці та ознайомила з розширеним переліком категорій громадян, які можуть отримати такі ваучери.

Представник обласної служби зайнятості Віктор Голуб надав інформацію про продовження реалізації програми надання мікрогрантів на створення та розвиток власного бізнесу у рамках урядового проєкту «єРобота», детально ознайомивши присутніх з процедурою отримання такої допомоги від держави.

Потому присутні мали можливість ознайомитися з можливостями Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Олександр Сидорець, завідувач Олександрійського відділення Рівненського ЦПТО, презентував їм навчальний заклад, обґрунтував переваги навчання у ньому та поінформував про умови і напрямки такого навчання.

Роботодавці мали можливість в індивідуальному режимі поспілкуватися з представниками служби зайнятості, задати їх свої питання та отримати на них вичерпні відповіді.

Усі присутні зробили висновок про значимість таких зустрічей та сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь