Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Відбувся міжрегіональний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення»

Дата: 04.04.2023 09:14
Кількість переглядів: 186

З 29 по 31 березня у місті Трускавець пройшов третій міжрегіональний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення». Цей захід був організований у рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», який реалізується ПРООН за підтримки уряду Великої Британії.

Мета заходу – поділитися досвідом побудови ефективної команди ЦНАПів в умовах кризових ситуацій та відновлення, покращити підходи надання якісних адміністративних послуг для громад цільових областей, ознайомитись із передовими інструментами управління якістю під час надання адміністративних послуг, обговорити використання сучасних інформаційних технологій при роботі ЦНАПів, зокрема з внутрішньо переміщеними людьми, та окреслити шляхи зміцнення потенціалу ЦНАП в умовах кризового реагування та відновлення задля надання якісних адміністративних послуг.

Семінар-тренінг пройшов успішно, а учасники змогли почерпнути цінні знання та досвід щодо надання адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення. Обговорили питання, пов'язані з успішними практиками областей та актуальними питаннями для зміцнення потенціалу ЦНАП в умовах кризи, професійний розвиток команди ЦНАП в умовах кризових ситуацій, підвищення якості надання адміністративних та комплексних послуг у громадах, створення та налагодження ефективної роботи ЦНАП та актуальні питання і нововведення, а також цифровізація адміністративних послуг.

Участь у семінарі від Зорянської територіальної громади приймала начальник відділу адміністративних послуг та цифрової трансформації – Раїса Юхимчук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь