Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Конкурс для підтримки та адаптації молодіжних бізнеcів в умовах війни

Дата: 10.04.2023 11:01
Кількість переглядів: 101

В межах програми підтримки молодіжних підприємств, яка здійснюється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), у партнерстві з Making Cents International (MCI) MCI та ГО «Школа усвідомленого підприємництва» в рамках реалізації першої цілі програми “Мріємо та діємо”, оголошуємо конкурс на відбір 15 (п’ятнадцяти) молодіжних бізнесів (малих та середніх підприємств) для надання сфокусованої (експертної, менторської та матеріальної) підтримки для адаптації бізнесу до умов діяльності під час війни.   

В рамках Програми українські молодіжні бізнеси отримають експертну підтримку для розробки бізнес-плану (орієнтованого на відновлення й адаптацію підприємницької діяльності до умов війни), експертний супровід та матеріальну допомогу для реалізації своїх бізнес-цілей.  

IREX шукає молодіжні бізнеси з усіх регіонів України (окрім безпосередньої зони військових дій на сході). Для цієї програми молодіжний бізнес – це бізнес, який очолює молодь, у якому принаймні 50% засновників підприємства молодше 35 років і принаймні 50% керівництва компанії (або ключового персоналу) молодше 35 років. 

Для участі у конкурсі, заявнику необхідно ознайомитись з презентацією щодо особливостей Програми, заповнити в електронному вигляді анкету, прикріпити всі зазначені у анкеті документи. 

Кінцевий термін подання документів: 30 квітня 2023 року до 23:59 за київським часом 

Будь-які запитання, що стосуються цього запиту, потрібно надсилати в письмовому вигляді за адресою grants.diemo@irex.org не пізніше ніж 12 квітня 2023 року зі вказівкою теми листа: Запитання щодо запиту на подання заявок № 2023-032. Заявникам, які звернулися за додатковою інформацією, надаватимуть відповіді під час проведення інформаційної онлайн-зустрічі щодо конкурсу 14 квітня 2023 року о 15:00 за посиланням на інформаційну онлайн зустріч в Zoom. 

Детальний опис та пакет документів можна знайти за посиланням

Програма USAID “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Не пропускайте актуальні можливості для молоді у Facebook та Instagram.  

Програма впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.  

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь