Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Зорянська територіальна громада бере участь у навчальній ініціативі Програми U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану».

Дата: 03.05.2023 08:29
Кількість переглядів: 174

04.04.2023 розпочалася нова навчальна ініціатива Програми U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану». Учасниками Програми стали представники зі 100 громад з усієї України. Громади для участі в Кроках було відібрано на конкурсній основі. Учасники упродовж 8 тижнів працюватимуть з експертами U-LEAD та візьмуть участь у комплексному навчанні: серії семінарів, тренінгів та діалоговому заході.  Конкурс пройшла й Зорянська ТГ.  Цього разу спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Зорянської сільської ради стала учасницею нової навчальної програми від U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану».

На цьому тижні вже пройшов п’ятий семінар, далі будуть проходити практичні семінари. В програмі розглядаються актуальні питання, застосовуються сучасні підходи до навчання та надано можливість отримати як нові знання, так і застосувати практичні навички.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь