Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Зорянська територіальна громада бере участь у навчальній ініціативі Програми U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану».

Дата: 03.05.2023 08:29
Кількість переглядів: 164

04.04.2023 розпочалася нова навчальна ініціатива Програми U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану». Учасниками Програми стали представники зі 100 громад з усієї України. Громади для участі в Кроках було відібрано на конкурсній основі. Учасники упродовж 8 тижнів працюватимуть з експертами U-LEAD та візьмуть участь у комплексному навчанні: серії семінарів, тренінгів та діалоговому заході.  Конкурс пройшла й Зорянська ТГ.  Цього разу спеціаліст І категорії відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Зорянської сільської ради стала учасницею нової навчальної програми від U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Кадрові питання в ОМС в умовах воєнного стану».

На цьому тижні вже пройшов п’ятий семінар, далі будуть проходити практичні семінари. В програмі розглядаються актуальні питання, застосовуються сучасні підходи до навчання та надано можливість отримати як нові знання, так і застосувати практичні навички.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь