Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Публічно-шкільна бібліотека ЦКіДу "Палац Зоря" Зорянської сільської ради отримала 44 нові книги в рамках проєкту "Нова сторінка"

Дата: 04.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 92

Публічно-шкільна бібліотека ЦКіДу "Палац Зоря" Зорянської сільської ради – гарний приклад того, що бібліотека може себе переосмислити і стати відкритою до всієї громади. Тут не буває незначних добрих справ, і така життєва позиція закладу дуже надихає. Патріотичні акції, збір макулатури з переданням коштів на ЗСУ, благодійний бук-кросинг – всі ці маленькі події важливі, адже дають мешканцями громади відчуття залученості до спільної справи.

Бібліотека працює з переселенцями, серед яких 121 дитина. Облаштували дитячий простір , проводять культурні заходи та заняття з арт-терапії. Отримали сучасні комп’ютери від німецького фонду Ернста фон Сіменса для надання цифрових послуг внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям в межах українсько-німецького проєкту «Бібліотекарі України та Німеччини – разом до Перемоги».

У березні цього року бібліотека отримала в рамках проєкту "Нова сторінка" від народної депутатки, заступниці голови Комітет гуманітарної та інформаційної політики Євгенії Кравчук та Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна 44 нових книг в бібліотеці!!! 

Майже всі вони новинки 2022 року, переможці книжкових рейтингів, книги про російсько-українську війну, голодомор, з психології , про здоров’я та дитячі книги.
Завдяки Вашій небайдужості до культури та бібліотек, зокрема, читачі нашої книгозбірні зможуть оперативно отримати доступ до нової інформації, до нових книг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь