Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Публічно-шкільна бібліотека ЦКіДу "Палац Зоря" Зорянської сільської ради отримала 44 нові книги в рамках проєкту "Нова сторінка"

Дата: 04.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 152

Публічно-шкільна бібліотека ЦКіДу "Палац Зоря" Зорянської сільської ради – гарний приклад того, що бібліотека може себе переосмислити і стати відкритою до всієї громади. Тут не буває незначних добрих справ, і така життєва позиція закладу дуже надихає. Патріотичні акції, збір макулатури з переданням коштів на ЗСУ, благодійний бук-кросинг – всі ці маленькі події важливі, адже дають мешканцями громади відчуття залученості до спільної справи.

Бібліотека працює з переселенцями, серед яких 121 дитина. Облаштували дитячий простір , проводять культурні заходи та заняття з арт-терапії. Отримали сучасні комп’ютери від німецького фонду Ернста фон Сіменса для надання цифрових послуг внутрішньо переміщеним особам та місцевим мешканцям в межах українсько-німецького проєкту «Бібліотекарі України та Німеччини – разом до Перемоги».

У березні цього року бібліотека отримала в рамках проєкту "Нова сторінка" від народної депутатки, заступниці голови Комітет гуманітарної та інформаційної політики Євгенії Кравчук та Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна 44 нових книг в бібліотеці!!! 

Майже всі вони новинки 2022 року, переможці книжкових рейтингів, книги про російсько-українську війну, голодомор, з психології , про здоров’я та дитячі книги.
Завдяки Вашій небайдужості до культури та бібліотек, зокрема, читачі нашої книгозбірні зможуть оперативно отримати доступ до нової інформації, до нових книг.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь