Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Розпорядження сільського голови №40 від 09 травня 2023 року "Про скликання позачергової тридцять другої сесії Зорянської сільської ради восьмого скликання"

Дата: 10.05.2023 11:44
Кількість переглядів: 143

ЗОРЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

    РОЗПОРЯДЖЕННЯ

  сільського голови

 

 09 травня  2023 року                                                                                 № 40

                        

Про скликання позачергової  тридцять другої сесії

Зорянської сільської ради восьмого скликання

 

 Відповідно до ст. 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

  1. скликати позачергову тридцять другу сесію Зорянської сільської ради восьмого скликання  12 травня  2023 року о  12:30 год  в приміщенні  сільської ради.
  2. провести  засідання постійних депутатських комісій 12 травня      2023 року о  11:00 год в приміщенні сільської ради.
  3. винести на розгляд позачергової тридцять другої сесії Зорянської сільської ради восьмого скликання такі питання порядку денного:

 

  1. Про депутатське звернення.
  2. Про розгляд рішення  Рівненської обласної ради від 10.04.2023 року № 699 «Про питання заборони  Української православної церкви (московського патріархату) та скасування рішень виконавчого комітету Ровенської обласної ради народних депутатів, що стосуються реєстрації статутів та передачі культових будівель релігійним громадам Української православної церкви (московського патріархату).
  3. Про внесення змін до бюджету Зорянської сільської територіальної громади  на 2023 рік.
  4. Про внесення змін рішення Зорянської сільської ради від 27.01.2022 року №804 «Про проведення громадського обговорення щодо ліквідації Сухівецької  гімназії Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області та створення  Сухівецького  закладу дошкільної освіти ясла-садок Зорянської сільської ради».
  5. Про затвердження акту приймання-передачі артсвердловини, яка знаходиться на території паркової зони в с. Зоря, в оперативне управління та на баланс Дитячо-юнацької спортивної школи Зорянської сільської ради.
  6. Про внесення зміни до рішення Зорянської сільської ради від 09.02.2023 року № 1444 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Зорянської сільської ради та пропорції її розподілу».
  7. Про внесення змін до рішення Зорянської сільської ради від 09.04.2021 року № 255 «Про   затвердження   Положення про надання платних послуг закладами культури Зорянської сільської ради та встановлення вартості платних  послуг». 
  8. Земельні питання.
  9. Про розгляд заяв.
  10. Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь