Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

17 травня у Зорянській територіальній громаді відбулась чергова зустріч за участі представників благодійного фонду «Рокада»

Дата: 18.05.2023 09:13
Кількість переглядів: 102

17 травня у Зорянській територіальній громаді відбулась чергова зустріч за участі представників благодійного фонду «Рокада».

Психологами БФ «Рокада» було проведено тренінг для дітей «Мої емоції». Важливо розуміти, що кожна наша емоція є для нас важлива та потрібно знаходити спосіб її вираження.

Дітям у цьому можуть допомогти батьки та досить різноманітні дії, які ми часто робимо щодня. Наприклад, коли дитині дуже сумно, її може обійняти близька людина або ж коли дитина відчуває багато злості, можна сильно - сильно потупати ногами, задача батьків назвати дитині її емоцію та допомогти прожити.

У ході заняття ми змогли визначити які бувають емоції, що роботи коли тієї чи іншої емоції забагато, а також хто та як може нам допомагати у їх вираженні. Важливо зустрічатись із кожною своєю емоцією та почуттям, адже це безцінний досвід, який допомагає нам почуватись краще, не зважаючи дорослі ви чи діти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь