Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Проведення профілактичних рейдів

Дата: 28.06.2023 12:30
Кількість переглядів: 633

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якою є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Службою у справах дітей Зорянської сільської ради  спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Рівненського РУП ГУНП України у Рівненської області, фахівцем із соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Зорянської сільської ради, поліцейськими офіцерами громади Зорянської сільської ради систематично проводяться профілактичні рейди «Сім’я» на території Зорянської сільської ради.

27 червня 2023 року, службою у справах дітей Зорянської сільської ради, інспектором СЮП ВП Наталією МАРЧУК, офіцером громади Андрієм РОМАНЧУКОМ, фахівцем соціальної роботи Наталією ФРЕЙЗДОРФ, проведено спільний профілактичний рейд на території громади. Мета - перевірка умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї, підтримки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

У ході проведення рейду здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання 5-ох сімей, в яких виховується 11 дітей. За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, недопущення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, зловживання алкогольними напоями, пошуків роботи та працевлаштування за місцем проживання.

Також, інспектором ювенальної превенції на батьків однієї родини, де виявлено зловживання спиртними напоями,  ухилення батьків від виконання, передбачених законодавством, обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання дітей, було складено відповідні адміністративні протоколи за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь