Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

«Школа експортера» - спрямована на розвиток зовнішньоекономічної діяльності

Дата: 31.08.2023 10:41
Кількість переглядів: 90

Агенція регіонального розвитку Рівненської області спільно з ДіяБізнес. Рівне за сприяння ПРООН в Україні в рамках проєкту «Підтримка інклюзивного розвитку в Україні через звʼязок експортної стратегії, регіонального розвитку та Цілей сталого розвитку», започатковує ініціативу - «школа експортера», яка спрямована на розвиток зовнішньоекономічної діяльності.

Метою заходу є: надання необхідних знань та компетенцій для ефективної роботи на зовнішніх ринках, а також розширення можливостей та посилення експортної спроможності бізнесу нашої області.

Учасники отримають знання та інформацію від провідних фахівців у сферах: маркетингу, грантових можливостей, митних операцій, кредитування, виходу на маркетплейси та інше.

Проєктом передбачено ознайомлення з реальними кейсами успішного експортоорієнтованого бізнесу та можливість відвідати одні з найбільших підприємств Рівненської області.

Участь у заході безкоштовна.

До участі запрошуються підприємці, які ще не здійснювали експорт та не мають досвіду та підприємці, які є досвідченими експортерами та прагнуть розширити свою присутність на іноземних ринках збуту.

Старт навчальної ініціативи «Школа експортера» відбудеться 14-15 вересня 2023 року (про місце та час буде повідомлено зареєстрованих учасників додатково). 

Для участі просимо до 05 вересня 2023 заповнити форму реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfiqkdvUdF5YXV3toU-VTTz4NRQFZOiN1Q4F63qohxIpmYo8g/viewform 

В разі виникнення питань контактна особа: +380671059997 Тетяна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь