Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Ідеї реалізації операційних цілей Стратегії розвитку Зорянської територіальної громади на 2024-2027 роки

Дата: 15.09.2023 12:01
Кількість переглядів: 117

Шановні жителі Зорянської територіальної громади!

На минулій робочій зустрічі щодо розробки Стратегії розвитку Зорянської територіальної громади на 2024-2027 роки, робоча група визначила основні стратегічні та операційні цілі, що є актуальними для подальшого розвитку нашої громади.

Стратегія розвитку складається з низки конкретних проєктів, спрямованих на досягнення операційних цілей, визначених стратегічними пріоритетами.

Базуючись на результатах соціально-економічного аналізу та SWOT-аналізу, члени робочої групи обрали базовий сценарій розвитку, що передбачає розвиток конкурентних переваг громади з використанням нових можливостей, які виникають в Україні та у світі.

Таким чином були обрані дві Стратегічні цілі розвитку громади: посилення місцевої ідентичності та комплексний економічний розвиток території.

Для досягнення стратегічного бачення за кожною стратегічного ціллю були визначені операційні цілі. Розроблення і досягнення цілей формує основу для управління розвитком громади. Стратегічні цілі повинні давати відповідь на запитання, що необхідно зробити, щоб досягти бачення розвитку громади.

Операційні цілі деталізовані в завданнях. Завдання дають відповіді на питання, яким чином громада намагатиметься досягнути цілей свого розвитку.

Прохання до активних та небайдужих мешканців громади надати свої проєктні пропозиції, які допоможуть забезпечити реалізацію операційних цілей.

Всі ваші проєктні ідеї будуть враховані при формуванні Стратегії розвитку Зорянської територіальної громади на 2024-2027 роки.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь