Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу СЕО (стратегічно екологічної оцінки) проєкту «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Новостав Рівненського району Рівненської області»

Дата: 19.09.2023 11:46
Кількість переглядів: 87

У зв’язку з розробленням містобудівної документації села Новостав, відповідно до Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності» та «Про стратегічну екологічну оцінку»  Зорянська сільська рада оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту, а саме: «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Новостав  Рівненського району Рівненської області».

Строк подання зауважень і пропозицій становить 10 днів з дня оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної, тобто до 28 вересня 2023 року.

Зауваження та пропозиції подаються за адресою:  Зорянська сільська рада (35314, Рівненська обл., Рівненський р-н, с. Зоря, площа Володимира Плютинського 1).

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь