Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Зорянська територіальна громада успішно пройшла перший етап відбору претендентів на участь в проєкті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд»

Дата: 02.11.2023 17:25
Кількість переглядів: 86

Завершено І етап відбору претендентів на участь в проєкті «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом розвитку добровільних пожежних команд»

За результатами розгляду конкурсної комісієї Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні, в рамках І етапу відбору претендентів на участь у проєкті обрано 37 територіальних громад із 70 поданих заявок. Зорянська територіальна громада успішно пройшла перший етап відбору!

Проєкт полягає у підтримці 8 територіальних громад щодо створення добровільних пожежних команд. В межах проєкту громади отримають можливість ознайомитись з досвідом Польщі у створенні таких команд, методичну підтримку у створенні своєї команди, звіт щодо стану цивільного захисту у своїй громаді, фінансову підтримку в організації навчання добровольців, набір пожежного спорядження, а також адвокаційну підтримку щодо отримання пожежної машини від ДСНС.

Усі активності проєкту будуть виконані протягом 13 місяців, при цьому поїздка до Польщі відбудеться вже у 2023 році. 

Проєкт реалізовується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США в рамках 10-го раунду програми «Development Cooperation Partnership Program.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь