Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Щирими словами вдячності та теплими обіймами колектив Зорянської сільської ради проводжав на заслужений відпочинок Самчука Олега В’ячеславовича, начальника відділу земельних відносин та ЖКГ

Дата: 11.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 463

Щирими словами вдячності та теплими обіймами колектив Зорянської сільської ради проводжав на заслужений відпочинок Самчука Олега В’ячеславовича, начальника відділу земельних відносин та ЖКГ.

Вітаючи з цією подією, сільський голова Михайло Олійник вручив Олегу В’ячеславовичу квіти та звернувся до нього зі словами подяки за багаторічну сумлінну працю та відповідальне ставлення до своїх обов’язків, побажав міцного здоров’я та подальших успіхів.

За час своєї роботи Олег В’ячеславович зарекомендував себе як професіонал високого рівня, досвідчений керівник та наставник.

Бажаємо Вам удачі, Олеже В’ячеславовичу, на заслуженому відпочинку! За Вашими плечима гідний поваги життєвий шлях. Сердечно вдячні Вам за невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь