Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

04 лютого 2024 року відбулись громадські слухання щодо врахування громадських інтересів у проєктах містобудівної документації

Дата: 06.02.2024 14:20
Кількість переглядів: 108

04 лютого 2024 року в приміщенні Новоставського ліцею Зорянської сільської ради у с. Новостав відбулися громадські слухання (обговорення) щодо врахування громадських інтересів у проєктах  містобудівної документації:

- «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Новостав Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області»;

- «Генеральний план з розробкою плану зонування території села Олишва Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області».

На слуханнях були присутні сільський голова Зорянської сільської ради Михайло ОЛІЙНИК, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Олена МАКСИМЧУК, начальник відділу архітектури, земельних відносин, цивільного захисту та житлово-комунального господарства Іванна КУЗЬМІЧ, головний спеціаліст відділу архітектури, земельних відносин, цивільного захисту та житлово-комунального господарства Галина ЯРУТА, розробник проекту містобудівної документації ФОП Михайло СУРЯХІН та представники громадськості. Зазначимо, що громадські слухання відбулися відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555. За результатами громадських слухань висловлені зауваження та пропозиції відображені у протоколі. Загалом, за результатами обговорення, дану містобудівну документацію було підтримано із пропозиціями до затвердження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь