Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Зорянська громада ввійшла в число громад Рівненської області, проєкти яких, в рамках Програми Interreg NEXT Poland - Ukraine 2021-2027 стали переможцями

Дата: 23.04.2024 12:16
Кількість переглядів: 41

Зорянська громада ввійшла в число громад Рівненської області, проєкти яких, в рамках Програми Interreg NEXT Poland - Ukraine 2021-2027 стали переможцями.

Нещодавно у місті Кросно (Республіка Польща) відбулося засідання Моніторингового Комітету Програми Interreg NEXT «Польща-Україна 2021-2027», під час якого відібрали проєкти-переможці за пріоритетом «Довкілля».

Зокрема, - 672,5 тис. євро виділено на проєкт "Співпраця у боротьбі з пожежами та стихійними лихами у Грубешівському районі та Рівненській області". Цей проєкт реалізуватиметься Зорянською територіальною громадою, спільно з Гощанською, Миляцькою, Вирівською громадами та п'ятьма гмінами Польщі.

В рамках програми Interreg NEXT PL-UA 2021 - 2027 передбачається співпраця щодо реалізації спільного проекту для підвищення рівня пожежної безпеки територіальних громад. Основною метою проєкту є посилення спроможності добровільних пожежних команд до реагування на локальні загрози та виклики які стоять перед громадами. Досягнення цієї мети планується втілити шляхом закупівлі нових спеціальних пожежних автомобілів високої прохідності для підвищення ефективності гасіння пожеж у природніх екосистемах та забезпечення їх всім необхідним  спеціальним пожежно-рятувальним обладнанням з подальшим проведенням спільних польсько-українських навчань, тренувань, семінарів і інших навчальних заходів для членів добровільних пожежних команд які утворені або планують утворитися у територіальних громадах.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь