Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Участь у тренінгу «Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі»

Дата: 15.05.2024 14:11
Кількість переглядів: 94

Начальник служби у справах дітей - Софія Кисельова та директор КЗ "Центр надання соціальних послуг" Зорянської сільської ради - Наталія Фрейздорф взяли участь у тренінгу «Інформування та пошук кандидатів у патронатні вихователі», який проходив на базі Рівненського обласного центру соціальних служб.

Учасники разом з тренерами обговорювали особливості послуги патронату над дитиною, критерії відбору патронатних вихователів, ефективні методи та канали інформування та пошуку кандидатів у патронатні вихователі. За результатами тренінгу учасники будуть здійснювати інформаційно-пошукову кампанію у своїх громадах.

Захід відбувся у рамках проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» який реалізується спільно Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Партнерством «Кожній дитині», Міністерством соціальної політики України, Координаційним центром із розвитку сімейного виховання та догляду дітей, Національною соціальною сервісною службою України, службами у справах дітей територіальних громад, обласними військовими адміністраціями, центрами надання соціальних послуг, регіональними центрами соціальних служб, неурядовими організаціями за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь