Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Засідання міждисциплінарної команди

Дата: 03.07.2024 11:43
Кількість переглядів: 72

       Одним із напрямків роботи служби у справах дітей  Зорянської сільської ради є забезпечення соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Так 03.07.2024 року відбулося засідання міждисциплінарної команди під час якого розглядалось питання аналізу інформації про ***, її сім’ю ***, зокрема: складні життєві обставини, в яких вона перебуває, результати оцінювання потреб дитини та її сім’ї у соціальних послугах, здатність батьків здійснювати догляд та виховання дитини, було з’ясовано рівень виконання ними батьківських обов’язків. Протягом певного періоду члени міждисциплінарної команди  з батьками проводили відповідну роботу.

       Командою обговорені проблеми родини, визначені шляхи й заходи їх реалізації. Батьки зрозуміли, що винесені питання будуть і надалі перебувати на  постійному контролі служби у справах дітей, тому що турбота про родини, реалізація в них прав і свобод дітей - одне із пріоритетних завдань Зорянської сільської територіальної громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь