Зорянська сільська рада

Рівненська область, Рівненський район

Щиро вітаємо всіх бухгалтерів Зорянської громади з професійним  святом — Днем бухгалтера!

Дата: 16.07.2024 12:08
Кількість переглядів: 76

 

Сьогодні, 16 липня, в Україні відзначають День бухгалтера. У цей день вітають  із професійним святом усіх бухгалтерів та аудиторів державних і приватних підприємств країни. Дата свята була обрана на честь прийняття Закону України Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні 16 липня 1999 року і затверджена як День бухгалтера 18 червня в 2004 році.

Ця професія єднає людей, діяльність яких є запорукою успіху великих і малих підприємств, установ, організацій. Важко уявити собі галузь економіки, де б не використовувалась ваша праця, ваш досвід та професійні знання. Завдяки вашій злагодженій роботі та спільним зусиллям реалізовуються державні і місцеві програми у різних сферах, розвивається економіка Зорянської територіальної громади.

Від щирого серця бажаємо вам здоров’я та щастя, розсудливості та впевненості, а також великого успіху, який буде супроводжувати вас у всіх справах!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь